Σύνδεση
SHOUTBOX
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Ολοι περιμένουν το 2 στα 2 αν γινει όλα καλά αν όχι πολλά θα ακουστούν πάλι.Τον Ότο τον υποστηριζω σε ολα είναι τρομερός προπονητής αλλά οι αντιδράσεις στην κλήση του Πλιάτσικα νομιζω είναι δικαιολογημένες
Jim- Διαχειριστής Αθλητικών
-
Αριθμός μηνυμάτων : 60
Τόπος : kalamaria
Ασχολίες : Π.Α.Ο.Κ.
Registration date : 28/08/2008
Απ: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
giati re?apo neous ellines pious allous half exoume?as ton dokimasei
BOYO- Global Διαχειριστής
-
Αριθμός μηνυμάτων : 79
Τόπος : Kalamaria,Aretsou
Registration date : 27/08/2008
Να τον δοκιμασει εννοεις στην προπονηση έτσι?Γιατι αλλιως για τις δοκιμές ειναι τα φιλικά όχι τα επίσημα.Δεκτο να τον δοκιμασει
"apo neous ellines pious allous half exoume?"
Νομιζω στις ελπιδες ηταν παγκο αν ισχυει τοτε σιγουρα υπαρχουν αλλοι
Εγω περισσότερο το είπα επείδη ακουστηκε παρασκήνιο για τους μάνατζερ των παικτών της εθνικής και του Πλιατσικα και αυτά που ακούγονται κατα καίρους για μίζες συμφωνίες και αλλες φημες.
Δε λεω οτι ισχύουν αλλά ακούγονται.
Οπως τοτε που κράζανε τον Χαριστέα και λέγανε οτι τον βάζει για να του βρει ομάδα
Αλλα τοτε για μενα αυτό ήταν εντελώς λαθος και γιάτι ξέρω πως ο Χαριστέας δεν ειχε αναγκη και γιατί στην τέλικη στο Εuro08 ήταν απο τούς λίγους καλούς.
Εγω περισσότερο το είπα επείδη ακουστηκε παρασκήνιο για τους μάνατζερ των παικτών της εθνικής και του Πλιατσικα και αυτά που ακούγονται κατα καίρους για μίζες συμφωνίες και αλλες φημες.
Οπως τοτε που κράζανε τον Χαριστέα και λέγανε οτι τον βάζει για να του βρει ομάδα
Αλλα τοτε για μενα αυτό ήταν εντελώς λαθος και γιάτι ξέρω πως ο Χαριστέας δεν ειχε αναγκη και γιατί στην τέλικη στο Εuro08 ήταν απο τούς λίγους καλούς.
Jim- Διαχειριστής Αθλητικών
-
Αριθμός μηνυμάτων : 60
Τόπος : kalamaria
Ασχολίες : Π.Α.Ο.Κ.
Registration date : 28/08/2008
Jim έγραψε:Να τον δοκιμασει εννοεις στην προπονηση έτσι?Γιατι αλλιως για τις δοκιμές ειναι τα φιλικά όχι τα επίσημα.Δεκτο να τον δοκιμασει
Στη προπονηση ολοι καλοι ειναι....το θεμα ειναι να δοκιμασεις τον αλλο σε πραγματικές συνθηκες...υστερα δε ξερω τι παιζει με παρασκηνιο,μανατζερ κτλ για να σου πω κατι αλλα για τον πλιατσικα απο οσο τον ξερω δε μου κανει εκπληξη που τον καλεσε...εδω παιζουν αλλα και αλλα παλτα.Ο πλιατσικας εχει μελλον ακομη για να δειξει την αξια του και ως τοτε νομιζω ειναι αδικο να τον κρινουμε και μαλιστα εξωγηπεδικα...Θα τον παρει θα τον δοκιμασει και βλεπουμε....στην ΑΕΚ παντως ειναι καλη ''μοναδα'' εστω και για αλλαγη,αν και τον βλεπω συντομα να περνει θεση βασικου (βλ. αγωνα με ΠΑΟ που ξεκινησε ενδεκαδα).
BOYO- Global Διαχειριστής
-
Αριθμός μηνυμάτων : 79
Τόπος : Kalamaria,Aretsou
Registration date : 27/08/2008
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης