Σύνδεση
SHOUTBOX
Μωρό στη λαδόκολλα
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Μωρό στη λαδόκολλα
Προχθές άκουσα έκπληκτη από τη συνάδελφο στη δουλειά για μία αλλοδαπή νταντά στην Αθήνα που παρολίγο να ψήσει στο φούρνο το βρέφος που της εμπιστεύτηκαν οι εργαζόμενοι γονείς να προσέχει...Όταν η μητέρα του παιδιού πήρε τηλέφωνο από την δουλειά στην οικία της για να ρωτήσει τη νταντά πως είναι το μωρό, η νταντά της απαντά: "Είναι καλά, το έχω έτοιμο για το φούρνο, να το αλατίσω?" Η μητέρα κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και της λέει: "Όχι μην το αλατίσεις, έρχομαι να σε βοηθήσω, γιατί ο άντρας μου δεν θέλει αλάτι". Έντρομη έφυγε σφεράτη για το σπίτι, όπου, όταν έφτασε, είδε τό παιδί της τυλιγμένο σε λαδόκολλα μέσα σε ταψί έτοιμο για το φούρνο με πατάτες. Φυσικά πρόλαβε τα χειρότερα καθώς διατήρησε την ψυχραιμία της όταν μιλούσε στο τηλέφωνο με τη νταντά και μπήκε στο παιχνίδι του σαλεμένου της μυαλού που βρισκόταν σε ψυχωσικό επεισόδιο.
Eleftheria- Νέο Μέλος
-
Αριθμός μηνυμάτων : 18
Τόπος : kalamaria
Registration date : 30/08/2008
BOYO- Global Διαχειριστής
-
Αριθμός μηνυμάτων : 79
Τόπος : Kalamaria,Aretsou
Registration date : 27/08/2008
Απ: Μωρό στη λαδόκολλα
"Όχι μην το αλατίσεις, έρχομαι να σε βοηθήσω, γιατί ο άντρας μου δεν θέλει αλάτι"
παλι καλα που τα τρωει αναλατα ο αντρας της
Jim- Διαχειριστής Αθλητικών
-
Αριθμός μηνυμάτων : 60
Τόπος : kalamaria
Ασχολίες : Π.Α.Ο.Κ.
Registration date : 28/08/2008
Απ: Μωρό στη λαδόκολλα
Ναι,το προσεχε το φαγητο χωρις αλατι,για να μην εχει ,υψηλη πιεση ......Jim έγραψε:"Όχι μην το αλατίσεις, έρχομαι να σε βοηθήσω, γιατί ο άντρας μου δεν θέλει αλάτι"
Απαραδεκτα πραγματα.....
WIZARD- Global Διαχειριστής
-
Αριθμός μηνυμάτων : 397
Τόπος : Kalamaria
Registration date : 26/08/2008
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης